I had a wee problem with my gallery recently which is embedded in my wordpress website using the WPG2 plugin. It’s quite a huge gallery with over 3500 photos. After a recent upgrade I noticed I was getting blank pages in my gallery whenever one clicked through the albums or clicked on the thumbnail in the sidebar. I’ve tried fixing the problem by adding various lines to my .htacess file in the root of my website, but nothing has helped…. until this morning that is, when I contacted the ‘one to one’ help line at Bluehost.com

I explained the problem and in no time at all the technician had made some changes and my gallery is working like it should be. It’s a lot quicker than it was and it looks really good (if I have to say so myself). I’ve been with Bluehost.com for a couple of years now, and it’s because their service and support is fantastic.

blank

Mike

Mike is an android man, researcher of all things good and bad, likes all wheeled sports, loves gadgets, enjoys all music, into home automation, likes samsung, voted brexit, enjoys talk radio, has a brompton bike, is a hard worker, a passionate self-educator, crazy about drones, a gambler, blogger for over 15 years, enjoys gardening, microsoft over apple, investor in stocks and cryptocurrency, a homeowner, a futurist, married for life, has family all over the world, a cat man do, loves beer, travel & life.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.